Sido Wiersma  (gitaar, vocals)


Hoi,

Pas op mijn 16e ben ik begonnen met gitaarspelen; daarvoor alleen op de 'luchtgitaar' en iets met saxofoons, totdat ik genoeg pegels bij elkaar had vergaard om 'the real thing' te kopen. Van mijn 18e tot mijn 28e lag mijn werkterein op de woelige baren (de marine), waar ook bij gelegenheid 'gelegenheids-bandjes' ontstonden, wat soms in het buitenland leuke taferelen opleverde.

Sinds 1998 (met de voetjes weer op het droge) heb ik bij een aantal bandjes gespeeld, en uiteindelijk ben ik via mijn toenmalige muziekleraar bij Black Velvet blijven steken.
Een gezellige enthousiaste ploeg mensen, waar muziek en een gezonde dosis lol maken hand in hand gaan. In 2005 heb ik nog een 'uitstapje' gemaakt naar Opskuor, een Friestalige rockband die helaas aan het einde van dat jaar door ziekte van een van de bandleden moest stoppen.

Nu reeds 10 jaar bij Black Velvet en al van alles meegemaakt. Het is een band die van uw feest een FEEST maakt met veel gezelligheid en sfeer! Tot ziens op één van onze volgende feessies.
Sido.

Terug